InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Evenimentederulate de partenerii EEN si alte organizatii

 

European Maritime Day 2018 Matchmaking Event

Informatii eveniment

Categorie: Parteneriat de afaceri B2B

Data: 31 mai 2018

Locatie: Burgas Free University,Bulgaria

Organizator

Organizatie: CCINA Constanta

Persoana de contact: Corina Urmosi

E-mail:

Telefon: 0241 550960

Fax: 0241 619454

Web site: -

Adresa: Romania, jud. Constanta, Constanta, Bdul Alexandru Lapusneanu 185A

 

European Maritime Day 2018 - Matchmaking Event

 

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, in calitate de co-organizator, vă invită să participaţi la European Maritime Day 2018 - Evenimentul de matchmaking  din 31 mai 2018.

 

Evenimentul este organizat in cadrul Conferinței European Maritime Day 2018, care va avea loc intre 31 mai și 1 iunie 2018 in Burgas, Bulgaria.

 

European Maritime Day (EMD) este un eveniment anual, care reunește comunitatea maritimă in continuuă dezvoltare a Europei, reprezentanţi ai mediului de afaceri din domeniul maritim din UE și factorii europeni de decizie pentru a discuta, dezbate și face schimb de bune practici.

 

Ziua Maritimă Europeană (EMD) este un eveniment anual care salută comunitatea maritimă in creștere a Europei, care adună  impreună părțile interesate din domeniul maritim și factorii de decizie din UE pentru a discuta, a dezbate și a face schimb de bune practici

 

Participanții  vor fi  din sectorul portuar, industria maritimă, clustere, asociații de mediu, ONG-uri, sindicate, instituții științifice și de cercetare, precum și autorități locale, regionale, naționale și europene.

 

Evenimentul de matchmaking ( intalniri bilaterale prestabilite) va avea loc pe 31 mai 2018, adresandu-se companiilor inovatoare, universităților, cercetătorilor, autorităților publice și altor organizații interesate să impărtășească noi idei de proiecte și să găsească colaboratori pentru:

-          Constituirea de parteneriate pentru proiecte in viitoarele apeluri de finanțare,

-          Găsirea de tehnologii de parteneriat, de licență sau de achiziție,

-          Găsirea de cumpărători sau parteneri de dezvoltare.

 

EMD 2018 se va concentra pe urmatoarele teme:

Industrii maritime: Politica maritime, Zone de coastă și porturi, Mediul maritim și zonele protejate, Tehnologiile și echipamentele maritime și navale, Servicii maritime, transport și transport maritime, Securitatea maritimă și portuară, Abilități și pregătire,Turism

Creșterea albastră: Acvacultura; Turismul de coastă; Biotehnologia marina; Energia Oceanului; Exploatarea fundului mării Cercetare marină, dezvoltare și inovare

 

Evenimentul este o modalitate ideală de a găsi și parteneri de afaceri prin intalniri prestabilite in timpul unui eveniment care atrage delegații și experți din intreaga Europă și dincolo de aceasta.

 

Trebuie doar să vă inregistrați, să vă prezentați, să descrieți compania/organizația dvs., să menționați o idee de cooperare și să selectați parteneri interesați de dvs. inainte de eveniment.

 

 

Informații practice

 

Intalnirile vor avea loc pe 31 mai 2018 la Burgas Free University 8001, str. San Stefano 62, Burgas, Bulgaria, incepand cu ora 10.00

 

Participarea la intalnirile bilaterale este gratuită.

 

Inregistrarea la evenimentul de matchmaking va avea loc pe site-ul evenimentului:

https://european-maritime-day-2018.b2match.io/

 

 

 

Termene limită :

 

Inregistrare:   pană in    28 mai 2018

Selecția intalnirilor bilaterale: pană in 28 mai 2018

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul CCINA Constanta este partener la acest eveniment.

Pentru cei interesaţi să participe la evenimentul de matchmaking din 31 mai, CCINA poate oferi și servicii  de transport contracost si rezervare cazare, in anumite condiţii legate de numărul solicitanţilor.

Pentru detalii suplimentare și oferta de transport/cazare, puteţi contacta Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, in calitate de co-organizator al parteneriatului de afaceri, la tel: 0241 550960; 0734885011; e-mail: een@ccina.ro, persoana de contact Corina Ürmösi