InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Evenimentederulate de partenerii EEN si alte organizatii

 

E-business

Informatii eveniment

Categorie: Seminarii

Data: 17.11.2010

Locatie: Galati, Str. Portului nr. 23, Parcul de Soft, Galati

Organizator

Organizatie: -

Persoana de contact: -

E-mail: -

Telefon: -

Fax: -

Web site: -

Adresa: jud. ,

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Galaţi, organizaţie parteneră a Enterprise Europe Network, oferă servicii de consultanţă pentru afaceri şi inovare in sprijinul IMM-urilor şi altor categorii, cum ar fi start-up-uri şi ONG-uri. Principalele categorii de servicii sunt: furnizarea de informaţii de ultimă oră in ceea ce priveşte regulamente, programe şi politici europene precum şi surse de finaţare; cooperarea in afaceri, transferul de tehnologie pentru creşterea capacităţii de inovare şi incurajarea participării in programele de cercetare ale Uniunii Europene.
Avand ca scop principal furnizarea de servicii pentru afaceri, EEN C.C.I.A. Galaţi, organizează o serie de seminarii in sprijinul IMM-urilor, in vederea adaptării cat mai bune a acestora, pentru a deveni mai competitive, in concurenţa din cadrul Pieţei Unice Europene.
In acest context, cele 3 cursuri vor avea următoarele subiecte principale:
- I. E-business- Cursul se adreseaza celor interesaţi de inceperea unei afaceri pe internet, dar şi celor care vor să ţină pasul cu tehnologia şi să inveţe despre afacerile online, in data de 17 noiembrie a.c.;
- II. Transferul de tehnologie - curs care va cuprinde temele: identificarea oportunităţilor, managementul dreptului de proprietate intelectuală şi al resurselor umane, crearea valorii, networking şi clustering, in data de 24 noiembrie a.c.;
- III. Start-up ESCO - cursul se adresează atat celor interesaţi pentru infiinţarea unei companii de servicii energetice, cat şi pentru potenţiali beneficiari ai serviciilor acesteia, in data de 29 noiembrie a.c.
Evenimentele vor avea loc in Sala Multimedia a Parcului pentru Tehnologia Informaţiei din Str. Portului nr. 23 A, Galaţi incepand cu ora 09,30. Participarea este gratuită, in limita locurilor disponibile.
In speranţa că tematica propusă este de interes pentru dumneavoastră, aşteptăm cu deosebit interes confirmarea participării dvs. la acest eveniment. Pentru informaţii supliementare, vă rugăm să ne contactaţi la telefon nr. 0236460302 sau prin e-mail: een@cciagl.ro. Persoane de contact: Elena Cardaş şi Aura Munteanu.

Fisiere atasate

MS Word
confirmare participare_V.doc
confirmare participare_V.doc
204,50 KBytes
10.11.2010 11:06