InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Evenimentederulate de partenerii EEN si alte organizatii

 

Cum sa incepi o noua afacere

Informatii eveniment

Categorie: Business

Data: 18.06.2009

Locatie: Galati, Parcul pentru tehnologia informatiei, str. Portului 23

Organizator

Organizatie: -

Persoana de contact: -

E-mail: -

Telefon: -

Fax: -

Web site: -

Adresa: jud. ,

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Galaţi, partener al Enterprise Europe Network Romania, reţea europeană de sprijin pentru IMM-uri in dezvoltarea afacerilor şi inovării, organizează cursul cu tema "CUM SĂ INCEPI O NOUĂ AFACERE".
Cursul se adresează antreprenorilor existenţi şi potenţiali şi vizează stimularea antreprenoriatului, a competitivităţii, a internaţionalizării, a dezvoltării companiilor mici sau mijlocii (IMM-uri) aflate la inceput de drum sau deja pornite.
Agenda cursului cuprinde următoarele tematici: cum alegi ce afacere să incepi, cum să iţi promovezi afacerea, ce este un plan de afaceri, de ce este nevoie de un plan de afaceri şi care este strategia de elaborare a acestuia, alegerea unei forme legale de organizare in vederea inceperii unei afaceri, caracterisitici particulare ale formei de organizare şi tipuri de activităţi, oportunităţi de finanţare.
Evenimentul va avea loc in data de 18 iunie a.c., incepand cu orele 09.00 la Parcul pentru Tehnologia Informaţiei - Sala de Curs, din Galaţi, Strada Portului nr. 23.