InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Evenimentederulate de partenerii EEN si alte organizatii

 

Caravana ERBSN in Medgidia

Informatii eveniment

Categorie: Seminarii

Data: 23 iunie 2014

Locatie: Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Medgidia, Str.Decebal nr. 35

Organizator

Organizatie: CCINA Constanta

Persoana de contact: Corina Urmosi

E-mail:

Telefon: 0241 550960

Fax: 0241 619454

Web site: -

Adresa: Romania, jud. Constanta, Constanta, Bdul Alexandru Lapusneanu 185A

 

            Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, prin Centrul Enteprise Europe Network  si Primaria Municipiului Medgidia  va invita sa participati la seminarul:

 

"Caravana ERBSN in Medgidia"

Medgidia, 23 iunie  2014, incepand cu ora 11.00, Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Medgidia, Str.Decebal nr. 35

 

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului "ROAD to Local Partnership - ERBSN Caravan in Constanta County" (DRUMUL catre un parteneriat local - caravana ERBSN in judetul Constanta), finantat de Comisia Europeana, care isi propune sa stabileasca un parteneriat pe termen lung intre Centrul Enteprise Europe Network Constanta (EEN) si institutiile locale care pot sprijini intreprinderile.

 

Parteneriatul creat va avea rolul de a asigura accesul gratuit al IMM-urilor locale la servicii de sprijinirea afacerilor, prin diseminarea de informatii europene din partea Centrului EEN catre intreprinderi, cat si prin solicitarea de servicii de asistenta pentru acces pe piata UE din partea mediului de afaceri local, prin intermediul Primariei Medgidia, catre Centrul EEN Constanta.

 

In cadrul seminarului vor fi abordate urmatoarele subiecte de interes pentru intreprinderile din localitate, interesate sa isi dezvolte si sa isi internationalizeze afacerile:

 

-Prezentarea retelei europene Enterprise Europe Network (EEN) - servicii de sprijin pentru IMM-uri:

- promovarea oportunitatilor de afaceri si inovare si cautarea de parteneri prin folosirea de baze de date  de cooperare in afaceri sau tehnologice

- asistenta pentru participarea la brokeraje si intalniri de afaceri bilaterale prestabilite organizate cu ocazia unor targuri internationale si  a misiunilor economice

- implicarea mediului de afaceri in procesul de policy-making, prin transmiterea de feedback catre Comisie si monitorizarea implementarii politicilor europene, cu ocazia consultarilor publice europene.

- Surse de finantare europene

- Servicii oferite IMM-urilor de catre organizatii suport locale (multiplicatori, stakeholderi)

- Teme europene  actuale, de interes pentru IMM-uri

 

Participarea la acest eveniment este gratuita  pentru companiile din Medgidia prin completarea si transmiterea confirmarii  pana in data de   20 iunie 2014.

 

 

Inscrieri si relatii suplimentare CCINA Constanta - Centrul Enterprise Europe Network, persoana de contact  Corina Ürmösi - tel. 0241 550960, 0734 885011,fax. 0241 619454, email: een@ccina.ro

Galerie foto

DSCN3157.JPGDSCN3165.JPGDSCN3175.JPGDSCN3191.JPGDSCN3196.JPGDSCN3198.JPGDSCN3203.JPGDSCN3200.JPG

Fisiere atasate

MS Word
confirmare Medgidia.doc
confirmare Medgidia.doc
29,00 KBytes
16.06.2014 13:51