InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Consultari publiceinitiativa pentru elaborarea interactiva a politicilor europene

Abonati-va la feed-ul consultari

Consultari publice UEPentru informarea şi obţinerea opiniei cetăţenilor şi a partenerilor economici şi sociali asupra propunerilor de acte normative, comunicărilor şi Cărţilor verzi, Comisia Europeană utilizează un mecanism de consultări publice, în cadrul iniţiativei pentru o elaborare interactivă a politicilor europene, lansată în anul 2001.

Partenerii de dialog sunt invitaţi să răspundă la chestionare on-line, contribuind astfel la evaluarea impactului politicilor comunitare la nivel local, regional şi naţional.

Reteaua Enterprise Europe poate face mai bine auzită vocea întreprinderilor în cadrul procesului decizional al UE. Prin promovarea consultarilor publice, asistenta pentru completarea chestionarelor, pot fi canalizate comentariile, punctele de vedere și observaţiile antreprenorilor către factorii de decizie din Bruxelles pentru ca acestea să fie incluse în discuţiile referitoare la viitoarele iniţiative politice.

 

Consultare a grupului de experti pentru IMM-uri privind reexaminarea Recomandari ...

Data publicarii: 06.02.2018
Data expirarii: 06.05.2018
Comisia Europeană reexaminează definiția microintreprinderilor și a intreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) Recomandarea 2003/361/CE din 6 mai 2003). Obiectivul acestei reexaminări este de a se asigura că definiția IMM-urilor rămane ade ...

Consultare publica europeana pe tema evaluarii Regulamentului privind transferu ...

Data publicarii: 08.03.2018
Data expirarii: 27.04.2018
  Obiectivul consultării Articolul 60 alineatul (2a) din Regulamentul (CE) nr. 1013/2006 privind transferurile de deșeuri (Regulamentul privind transferurile de deșeuri -RTD) prevede realizarea de către Comisie a un ...