InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Consultari publiceinitiativa pentru elaborarea interactiva a politicilor europene

Abonati-va la feed-ul consultari

Consultari publice UEPentru informarea şi obţinerea opiniei cetăţenilor şi a partenerilor economici şi sociali asupra propunerilor de acte normative, comunicărilor şi Cărţilor verzi, Comisia Europeană utilizează un mecanism de consultări publice, în cadrul iniţiativei pentru o elaborare interactivă a politicilor europene, lansată în anul 2001.

Partenerii de dialog sunt invitaţi să răspundă la chestionare on-line, contribuind astfel la evaluarea impactului politicilor comunitare la nivel local, regional şi naţional.

Reteaua Enterprise Europe poate face mai bine auzită vocea întreprinderilor în cadrul procesului decizional al UE. Prin promovarea consultarilor publice, asistenta pentru completarea chestionarelor, pot fi canalizate comentariile, punctele de vedere și observaţiile antreprenorilor către factorii de decizie din Bruxelles pentru ca acestea să fie incluse în discuţiile referitoare la viitoarele iniţiative politice.

 

Consultare publica europeana privind evaluarea Directivei privind emisiile indus ...

Data publicarii: 16.07.2019
Data expirarii: 04.09.2019
  Directiva privind Emisiile Industriale 2010/75 / UE (IED) este principalul instrument instituit la nivelul UE pentru controlul și atenuarea efectelor asupra mediului și sănătății umane generate de emisiile industriale in UE. IED ...

Consultare publica europeana - Norme privind subventiile de stat pentru servicii ...

Data publicarii: 06.08.2019
Data expirarii: 06.11.2019
Comisia vrea să afle părerile dvs. cu privire la respectarea obiectivelor UE privind ajutoarele de stat pentru servicii de sănătate și servicii sociale de interes economic general (SIEG), actualizate in așa-numitul pachet SIEI 2012. In special, se aş ...