InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Consultari publiceinitiativa pentru elaborarea interactiva a politicilor europene

Abonati-va la feed-ul consultari

Consultari publice UEPentru informarea şi obţinerea opiniei cetăţenilor şi a partenerilor economici şi sociali asupra propunerilor de acte normative, comunicărilor şi Cărţilor verzi, Comisia Europeană utilizează un mecanism de consultări publice, în cadrul iniţiativei pentru o elaborare interactivă a politicilor europene, lansată în anul 2001.

Partenerii de dialog sunt invitaţi să răspundă la chestionare on-line, contribuind astfel la evaluarea impactului politicilor comunitare la nivel local, regional şi naţional.

Reteaua Enterprise Europe poate face mai bine auzită vocea întreprinderilor în cadrul procesului decizional al UE. Prin promovarea consultarilor publice, asistenta pentru completarea chestionarelor, pot fi canalizate comentariile, punctele de vedere și observaţiile antreprenorilor către factorii de decizie din Bruxelles pentru ca acestea să fie incluse în discuţiile referitoare la viitoarele iniţiative politice.

 

Consultare publica europeana ref. incarcatoare standard pentru telefoane mobile

Data publicarii: 24.06.2019
Data expirarii: 06.08.2019
  Obiectul consultării: Scopul acestei consultări este de a colecta dovezi  și opinii cu privire la situația actuală a incărcătoarelor pentru telefoanele mobi ...

Posibilitatile de pescuit pentru 2020 in cadrul politicii comune din domeniul ...

Data publicarii: 20.06.2019
Data expirarii: 20.08.2019
Obiectivul consultării Consultarea le permite tuturor cetățenilor europeni să iși exprime opinia cu privire la modul in care se stabilesc nivelurile efortului de pescuit și cote ...